Greitoji paieška

Šoninės vyniotinis su daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Receptas 12-ai asmenų.

Gaminimas

Šoninė nuplaunama bei nusausinama. Padėjus ant lentos oda į apačią, aštriu peiliu įpjovus plėvę išimami kaulai. Sulyginti raumenys ištrinami pipirais. Pridengus marle, paliekama 30 minučių. Paskui kietai suvyniojama ir aprišama (kaip dešra rūkymui) stipriu kaproniniu siūlu.

Vyniotinį geriau virti žuvies arba dideliame puode, kad nereikėtų jo lenkti. Įdėtas į puodą vyniotinis užpilamas karštu vandeniu, uždengiamus verdamas. Po valandos virimo sudedamos nuvalytos, į 4 dalis išilgai perpjautos morkos, svogūnai ir dar valandą paverdama. Prieš baigiant virti dedami pipirai, lauro lapeliai.

Išvirus šoninė atvėsinama tame pačiame sultinyje, kur virė, o paskui, išėmus iš sultinio, paslegiama.

Prieš tiekiant nuimami siūlai, šoninė supjaustoma 0,7-1 cm storio griežinėliais.

Prie šoninės padažinėje paduodama krienų su grietine.

Ingredientai

  • Kvapieji pipirai:15 vnt.
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Morkos:2 vnt.
  • Šoninė:2 Kg.
  • Svogūnai:2 vnt. (nedideli)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?