Greitoji paieška

Upėtakis drebučiuose su pievagrybiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Upėtakis drebučiuose papuoš kiekvieno šventinį stalą.

Gaminimas

Į 1 litrą vandens sudedamos prieskoninės daržovės bei prieskoniai ir verdama 30 minučių. Upėtakis išdarinėjamas pro pakakles pjūvį. Daržovių sultinys iškošiamas, į jį supilamas vynas, įdedama žuvis ir verdama.

Išvirusi žuvis nuvarvinama ir dedama į pailgą pusdubenį. Aplink upėtakį sudėliojamos alyvuogės, išilgai į 4 dalis perpjauti marinuoti agurkai, pievagrybiai, pomidorų ketvirčiai ir vieno kietai virti kiaušinio griežinėliai.

Puode likęs sultinys verdamas kol lieka 0,5l skysčio. Jame ištirpinama išbrinkusi želatina ir iškošiama. Pradėjusiu stingti skysčiu apipilamas papuoštas upėtakis. Pusdubenis padedamas į šaldytuvą.

Majonezas arba jo padažas tiekiamas atskirai padažinėje.

Ingredientai

  • Aliejus:
  • Alyvuogės:1/2 stiklinė (sūdytos)
  • Baltasis vynas:0,5 l
  • Citrinos:2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Kvapieji pipirai:2 vnt.
  • Lauro lapai:keletas
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Marinuoti agurkai:30 g.
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Pievagrybiai:2/3 stiklinės (virti)
  • Pomidorai:3-4 vnt.
  • Svogūnai:3 vnt.
  • Upėtakis:didesnis
  • Vanduo:1 l
  • Želatina:šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?