Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardi jautiena su padažu puikiai tiks prie šventinio stalo.
Virta mėsa supjaustoma skersai raumenų, pavilgoma išplaktame su pienu ir druska kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių apkepame riebaluose.
Padažui miltai paspirginami svieste, atskiedžiame sultiniu, maišant pavirinama, perkošiama, įberiama druskos, cukraus, įdedama garstyčių, įpilama acto ir pakaitinama iki užvirimo.
Valgoma su virtomis, padažu užpiltomis pupelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |