Greitoji paieška

Virta apkepinta jautiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardi jautiena su padažu puikiai tiks prie šventinio stalo.

Gaminimas

Virta mėsa supjaustoma skersai raumenų, pavilgoma išplaktame su pienu ir druska kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių apkepame riebaluose.

Padažui miltai paspirginami svieste, atskiedžiame sultiniu, maišant pavirinama, perkošiama, įberiama druskos, cukraus, įdedama garstyčių, įpilama acto ir pakaitinama iki užvirimo.

Valgoma su virtomis, padažu užpiltomis pupelėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?