Greitoji paieška

Virta šerniena su majonezu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus šventinis patiekalas.

Gaminimas

Mėsa, nupjovus riebalus, gerai nuplaunama. Sultinys ir vynas užvirinami su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, pipirais ir druska. Į sultinį sudedama žvėriena (ji turi būti apsemta) ir verdama 40-60 minučių. Išvirta mėsa išimama, atvėsinama, supjaustoma griežinėliais, sudedama į pusdubenį, užpilama majonezu ir puošiama citrina.

Ingredientai

  • Citrinos:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos sultinys:6 stiklinės
  • Majonezas:1,5 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Prieskoninės daržovės:pagal skonį
  • Raudonasis vynas:1 stiklinė
  • šerno kumpis:1 Kg.
  • Svogūnai:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?