Greitoji paieška

Virtos kurapkos aštriame padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus patiekalas papuoš Jūsų šventinį stalą.

Gaminimas

Paruoštos kurapkos verdamos pasūdytame vandenyje kartu su morka ir prieskoninėmis daržovėmis. Kai suminkštėja, išimamos iš sultinio, padalinamos porcijomis, sudedamos į lėkštę, ataušinamos ir užpilamos padažu.

Padažas gaminamas ištrinant kaparius ir smulkiai sukapotus petražolių lapelius aliejuje bei acte.

Sultinį, kuriame virė kurapkos, galima suvartoti sriuboms paskaninti.

Ingredientai

  • Actas:1/2 šaukšto
  • Aliejus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Kapariai:šaukštas
  • Kurapkos:3-4 vnt.
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:truputis
  • petražolių šaknis:1 vnt.
  • Salieras:truputis
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?