Greitoji paieška

Vištiena drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvalyta sukapota višta ir prieskoniai užpilami pasūdytu vandeniu ir verdami apie 2 valandas. Baigiant virti sudedamos pjaustytos prieskoninės daržovės (morkos, petražolės, salierai, česnakai). Mėsa atšaldoma sultinyje, vėliau išgriebiama. Išėmus kaulus ir nulupus odą, mėsa supjaustoma.

Sultinys dar pavirinamas, įpilama actas, sudedami išplakti kiaušinių baltymai. Viskas užvirinama, iškošiama ir supilama ištirpinta želatina. Į plokščią pusdubenį įpilama truputis sultinio. Kai jis sustingsta, ant drebučių sudedama paukštiena ir užpilama likusiu sultiniu. Sustingusio sultinio viršų galima puošti kietai virtais kiaušiniais, virtomis morkomis, marinuotais agurkais, citrinos, apelsino skiltelėmis.

Vištieną galima išpilstyti ir mažose formelėse ar indeliuose. Iš jų vištienos drebučiai išverčiami ant lėkštės. Puošiama petražolių ar salierų lapeliais.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Kiaušinių baltymai:2-3 kiaušinių
  • Prieskoninės daržovės:100 g.
  • Sultinys:3 stiklinės
  • Višta:vidutinio dydžio
  • Želatina:šaukštelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?