Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Netradiciniai balandėliai labai skanūs. Skonis kaip tikrųjų balandėlių. Tik išvaizda kitokia.
Ryžius išvirti, atvėsinti. Kopūstus sutarkuoti. Sumaišyti su malta kiauliena. Sudėti prieskonius ir dar kartą gerai išmaišyti. Daroma cepelinų dydžio kukuliai, dedami į aliejumi išteptą skardą. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrunda.
Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |