Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Dar vienas labai paprastas, bet skanus patiekalas iš bulvių ir grybų.
Nuskuskite bulves ir jas supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 20 min. Išvirtas nusunkite.
Lašinukus supjaustykite kubeliais, paspirginkite, baigiant kepti sudėkite smulkintus svogūnus.
Grybus supjaustykite, sudėkite į pakepintus lašinukus su svogūnais, patroškinkite, įberkite pipirų ir druskos, užpilkite šiek tiek bulvių nuoviro, ir dar šiek tiek patroškinkite.
Paruoštus grybus supilkite ant bulvių, išmaišykite.
Patiekiant į stalą, užpilkite grietinės ir papuoškite žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |