Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Bulves nuskuskite ir išvirkite. Gerai suvirusias bulves sugrūskite arba sutrinkite plakikliu iki vientisos masės. Į gautą bulvių masę supilkite grietinėlę (sriuba turi būti tyrės tirštumo). Bulvienę paskaninkite druska. Šviežius grybus nuplaukite ir susmulkinkite. Pirmiausia svieste pakepinkite labai smulkiai supjaustytą svogūną, paskui – grybus. Kiaulienos šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite, kol pagels. Įpylę bulvienės į lėkštę įdėkite ir kepintų grybų su svogūnais ir spirgučiais. Papuoškite žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |