Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Bulviniai traškučiai (be riebalų)
Gaminimas
Šių bulvių traškučių kepimo procese, nenaudojame jokių riebalų, tad valgykite negalvodami į sveikatą. Geriausia naudoti apvalesnes bulves, kadangi jos yra saldesnės nei pailgos. Įkaitinkite orkaitę iki 100C temperatūros. Ant stalo padėkite dvi kepimo skardas, ant viršaus padėkite kepimo popieriaus. Nuskuskite bulves ir nuplaukite. Bulves pjaustykite vientisu, kuo plonesniu ir ilgesniu, griežinėliu (kaip luptumėte obuolį ratu). Sudėkite griežinėlius skardose ir stenkitės, kad jie kuo mažiau liestųsi tarppusavyje. Truputėlį pabarstykite pipirais ir druska. Kepkite apie 50 minučių. Griežinėliai apdžius ir susitrauks, apverskite traškučius ir sukeiskite (jei reikia) skardas vietomis. Kepkite dar 30-40 minučių, kol griežinėlių kraštai apskrus, tačiau jų viduriukai bus dar oranžiniai. Skanaus! Traškučius galima drasiai laikyti šaldytuve apie 3 dienas :)
Receptas #5629

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |