Greitoji paieška

Bulviniai traškučiai (be riebalų)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 8)
27 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šių bulvių traškučių kepimo procese, nenaudojame jokių riebalų, tad valgykite negalvodami į sveikatą. Geriausia naudoti apvalesnes bulves, kadangi jos yra saldesnės nei pailgos.   Įkaitinkite orkaitę iki 100C temperatūros. Ant stalo padėkite dvi kepimo skardas, ant viršaus padėkite kepimo popieriaus.   Nuskuskite bulves ir nuplaukite. Bulves pjaustykite vientisu, kuo plonesniu ir ilgesniu, griežinėliu (kaip luptumėte obuolį ratu). Sudėkite griežinėlius skardose ir stenkitės, kad jie kuo mažiau liestųsi tarppusavyje.   Truputėlį pabarstykite pipirais ir druska. Kepkite apie 50 minučių. Griežinėliai apdžius ir susitrauks, apverskite traškučius ir sukeiskite (jei reikia) skardas vietomis. Kepkite dar 30-40 minučių, kol griežinėlių kraštai apskrus, tačiau jų viduriukai bus dar oranžiniai.   Skanaus! Traškučius galima drasiai laikyti šaldytuve apie 3 dienas :)

Ingredientai

Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Erika
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Na turetu but gal ir skanu!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?