Bulviniai vėdarai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Lietuviškas valgis - vėdarai. Produktai nurodyti 1 porcijai.

Gaminimas

Bulves nuskuskite, sutarkuokite, susidariusį paviršiuje skystį nupilkite, pridėkite kubeliais supjaustytų ir pakepintų lašinukų, svogūnų, druskos, pipirų. Viską išmaišykite ir nekietai prikimškite žarnas.

Kepkite orkaitėje, kol paruduos.

Ingredientai

  • Bulvės:200 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Lašinukai:20 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnas:1/2 vnt.
  • žarnos:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?