Bulviniai virtinukai
Receptą atsiuntė: receptuknyga.lt
Aprašymas
Bulvinių virtinukų su padažu receptas - puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei.
Gaminimas
Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves ir sumaigykite, kaip bulvių košę. Pridėkite miltų ir viską labai gerai išminkykite rankomis.
Stalo viršų pabarstykite miltais, kad neliptų tešla. Iš tešlos padarykite pailgą vyniotinį ir tada jį supjaustykite norimo dydžio virtinukais.
Paruoštus virtinukus sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, ir jiems iškilus į paviršių, dar pavirkite apie 2 min.
Padažas: keptuvėje išlydykite kartu sviestą ir tarkuotą fermentinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir pavirkite 4 min. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Patiekiant dar galite ant viršaus užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio.
Ingredientai
- Bulvės:800 g.
- Druska:pagal skonį
- Fermentinis sūris:100 g.
- Grietinėlė:100 ml.
- Miltai:250 g.
- Pipirai:pagal skonį
- Sviestas:60 g.
Kategorijos:
Receptas #8083

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:
Naujausi receptai
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 7 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 7 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?