Greitoji paieška

Bulviniai virtinukai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Bulvinių virtinukų su padažu receptas - puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei.

Gaminimas

Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves ir sumaigykite, kaip bulvių košę. Pridėkite miltų ir viską labai gerai išminkykite rankomis.

Stalo viršų pabarstykite miltais, kad neliptų tešla. Iš tešlos padarykite pailgą vyniotinį ir tada jį supjaustykite norimo dydžio virtinukais.

Paruoštus virtinukus sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, ir jiems iškilus į paviršių, dar pavirkite apie 2 min.

Padažas: keptuvėje išlydykite kartu sviestą ir tarkuotą fermentinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir pavirkite 4 min. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Patiekiant dar galite ant viršaus užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

realbabajus
Prieš 5 m.
Grupė:
Įvertino:

trūksta kiaušinio į tešlą

Deimante
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

kaskokia nesamone, niekas nesigavo nei padazas nei virtinukai!!! :(

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 4 m.
Svečias
Prieš 4 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?