Greitoji paieška

Bulvių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Greitas paruošimas, sotūs pietūs arba vakrienė.

Gaminimas

Į indą supilkite grietinėlę, pieną ir smulkintą česnaką. Virkite ant mažos ugnies.

Bulves supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais ir sudėkite į verdamą mišinį. Virkite, kol bulvės praktiškai bus minkštos. Virdami maišykite taip, kad atskirtumėte bulvių griežinėlius vienas nuo kito ir neleiskite prikepti prie dugno. Pagal skonį įberkite prieskonių.

Bulves išgriebkite kiaurasamčiu ir gražiai sluoksniais sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus užpilkite mišinį, kuriame virė.

Ant viršaus užbarstykite fermentinio sūrio.

Kepkite 30 min. 170 laipsnių orkaitėje, kol bulvės įgaus rusvą atspalvį.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?