Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Bulvių apkepas
Aprašymas
Labai sotus bulvių apkepas su faršu, grybais bei sūriu.
Gaminimas
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite kiaulienos, vištienos ar jautienos faršą, smulkintus svogūnus ir pomidorų padažą. Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų ir kepkite, kol faršas paruduos, o svogūnai suminkštės.
Kitoje keptuvėje išlydykite 50 g. sviesto ir subėrę miltus, maišykite iki vientisos masės. Tada supilkite pieną ir virkite 5 min. Suberkite tarkuotą fermentinį sūrį bei įberkite pagal skonį druskos ir pipirų.
Kepimo indo dugne sudėkite pusę griežinėliais supjaustytų bulvių, o ant jų viršaus - dėkite faršo sluoksnį, ant faršo - supjaustytus grybus. Ant viršaus užpilkite paruošto pieno-sūrio mišinio. Paskutinis sluoksnis - bulvių. Ant bulvių sudėkite mažais gabalėliais pjaustytą likusį sviestą.
Kepkite apie 30-40 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Ingredientai
Receptas #8158

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |