Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulvių apkepas su sūriu.
Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite miltus ir pakepinkite vieną min. Tada supilkite šaltą pieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Padažą virkite ant vidutinės ugnies, kol pradės tirštėti.
Tada sumažinkite ugnį ir suberkite tarkuotą fermentinį sūrį (1 stiklinę).
Į kepimo indą sudėkite pusę plonais griežinėliais supjaustytų bulvių. Ant viršaus supilkite pusę paruošto padažo. Tą patį pakartokite ir su antru sluoksniu.
Galiausiai ant viršaus užberkite likusio tarkuoto fermentinio sūrio ir paprikos prieskonių.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 1 val. atidengtame inde.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |