Greitoji paieška

Bulvių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariškas bulvių apkepas.

Gaminimas

Neluptas bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Ataušinti, nulupti, sutarkuoti stambia tarka.

Didelėje keptuvėje ištirpinti 75 g. sviesto, sudėti tarkuotas bulves, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti likusį sviestą; viską uždengti dangčiu. Troškinti maždaug 30 min. ant silpnos ugnies.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

rasa
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

nelabai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?