Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kruopos nuplikomos verdančiu vandeniu ir paliekamos, kad išbrinktų. Tada verdamos vandenyje ar piene kartu su nuskustomis bulvėmis, kol šios visai suverda. Verdant maišoma, kad košė neprisviltų. Jei košė neišvirusi, o vandens jau nėra, papildykite. Baigiant virti įdedama sviesto bei druskos, ir viskas gerai išsukama.
Prie košės paruošiame lašinukų su svogūnais padažą (kubeliais supjaustytus lašinukus paspirginame, tada įdedame smulkintą svogūną ir dar viską pakepiname. Pagardiname druska ir pipirais).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |