Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prie šių maltiniu labai tinka grybų, pomidorų ar krienų padažas.
Vietoj sviesto tinka ir taukai.
Bulves nuplauti, išvirti, atvėsinti, permalti mėsmale, sudėti bulvinius miltus, smulkiai pjaustytus ir paspirgintus svogūnus, maltus pipirus ir kiaušinius. Mišinį gerai išminkyti. Jei tešla per minkšta, įdėti džiūvėsėlių.
Iš šios tešlos padaryti pailgus maltinius, juos sulyginti peilio briauna. Aptepti išplaktu kiaušiniu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
Kepti ant karštų riebalų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |