Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulvės nuplaunamos, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį, verdamos 25-30 minučių, perliejamos šaltu vandeniu, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Svogūnai nulupami ir smulkiai supjaustomi. Česnako skiltelė taip pat nulupama ir smulkiai sukapojama. Didelėje keptuvėje įkaitintame aliejuje svogūnai su česnaku kepinami, kol pagelsta, sudedamos bulvės ir vartant apskrudinamos iš visų pusių. Kiaušiniai suplakami su druska, pipirais ir muskato riešutu, užpilami ant bulvių ir sukepinami. Duodant įį stalą omletas apibarstomas pjaustytais žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |