Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulvių pyragas. Jis gali būti valgomas su mėlynių uogiene arba su vaisiais.
Žalias bulves (1,5 kg.) smulkiai sutarkuojame, virtas (0,5 kg.) - sumalame. Tada įpilame rūgusio pieno, įberiama truputį miltų, pasūdome, išmaišome ir sudedame į riebalais išteptą skardą. Taip pat galima dėti ir tarkuoto fermentinio sūrio.
Kepama vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |