Bulvių traškučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 4)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ingredientai 5-6 bulvės truputis druskos riebalų.  Aprašymas Bulvės parenkamos pailgos. Jos nulupamos, supjaustomos labai plonais griežinėliais, pamerkiamos į vandenį kokiai 10 minučių, kad dalis krakmolo išsiplautų (pakepintos bulvių riekelės bus traškesnės). Išgriebtos iš vandens bulvės nusausinamos. Po nedaug bulvės karštuose riebaluose kepamos, kol pagels. (Riebalų turi būti daug) Paskui kiaurasamčiu iš riebalų išgriebiamos, riebalai nuvarvinami ir tada bulvės apibarstomos druska. Panašiai riebaluose verdamos ir bulvių lazdelės. Tam bulvės supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm pločio šiaudeliais ir palaikomos bandenyje. Kad bulvės būtų traškesnės, reikia virti gerai įkaitintuose riebaluose (jų turi būti daug) ne trumpiau kaip 10 min. nedažnai maišant. Verdama, kol bulvės gražiai pagels.

Ingredientai

  • Bulvės:5-6 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Riebalai:(kepimui)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

:)
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

O galima traskucius aliejuje,o ne riebaluose virti?

anonimas
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

ar skanus tie traskuciai gal kas nors megino ?

danielius
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

geras bulviu trasckusiu receptas aciu :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?