Greitoji paieška

Bulvių vėduoklės su voveraitėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir keliose vietose įpjaukite (bet neperpjaukite) kaip vėduoklę. Aliejų supilkite į didesnį indą, suberkite prieskonius, sudėkite gerai nusausintas bulves, viską sumaišykite ir palaikykite 35 minutes, kad bulvės pasimarinuotų. Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir sudėkite bulves įpjovomis į viršų. Kepkite orkaitėje kepsninės režimu apie 45 minutes, kol bulvės suminkštės. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite supjaustytus svogūnus, įmeskite kelis laurų lapelius, sudėkite voveraites, supilkite grietinėlę ir troškinkite, kol padažas sutirštės. Paskaninkite prieskoniais. Pagamintą padažą supilkite ant karštų bulvių.

Ingredientai

  • Aliejus:2-3 šaukštai
  • Alyvų aliejus:0,5 stiklinės
  • Bulvės:9 vnt. (didesnių)
  • Bulvių prieskiniai:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:300 g. (riebi)
  • Lauro lapai:keli
  • Penkių pipirų mišinys:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Voveraitės:2 stiklinės (virtų)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?