Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulvių ir miltų virtinukai su muškatu.
Išvirkite bulves su lupenomis ir atvėsinkite. Kai atvės, nulupkite ir sumaigykite į bulvių košę. Sudėkite grūstą česnaką, suberkite druską, muškatą, įmuškite kiaušinį. Viską maišykite, kočiokite, po truputį berdami miltus.
Užvirkite vandenį. Ant miltuoto stalo paruoškite virtinius (iškočiokite pailgą dešrą ir ją supjaustykite) ir juos sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite, kol iškils į paviršių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |