Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Virtinukai su bulvių įdaru. Prie jų labai tinka grietinės ir spirgučių padažas arba tiesiog galima valgyti su pašildytu sviestu :).
Iš miltų, kiaušinio, trupučio pieno ar vandens bei druskos užminkome tešlą kaip koldūnams, iškočiojame.
Bulves išverdame, jas sugrūdame kartu su sviestu ir aguonomis.
Ant tešlos dedame po šaukštą įdaro ir užlenkiame tešlos kraštus. Gautus virtinukus užlankstome "virvele". Sudedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame 5 - 7 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |