Greitoji paieška

Bulvių vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Bulvių vyniotinis su įdaru (mėsos arba grybų).

Gaminimas

Iš virtų bulvių, miltų, druskos, pipirų, muskato ir kmynų gaminame kietoką bulvių tešlą. Tešlą, padėjus ant gerai miltuotos lentos, iškočiojame iki 1 cm. storio, uždedame sluoksnį įdaro. Susukame į rutulį, supjaustome piršto storio ritinukais. Sudedame į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą formą, aptepame išplaktu kiaušiniu, apibarstome džiūvėsiais ir kepame orkaitėje apie 30 min.

Įdaras: išvirtą mėsą (grybus) sumalame, paspirginame keptuvėje su kapotais svogūnais, pridedame pagal skonį druskos ir pipirų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?