Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulvių vyniotinis su įdaru (mėsos arba grybų).
Iš virtų bulvių, miltų, druskos, pipirų, muskato ir kmynų gaminame kietoką bulvių tešlą. Tešlą, padėjus ant gerai miltuotos lentos, iškočiojame iki 1 cm. storio, uždedame sluoksnį įdaro. Susukame į rutulį, supjaustome piršto storio ritinukais. Sudedame į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą formą, aptepame išplaktu kiaušiniu, apibarstome džiūvėsiais ir kepame orkaitėje apie 30 min.
Įdaras: išvirtą mėsą (grybus) sumalame, paspirginame keptuvėje su kapotais svogūnais, pridedame pagal skonį druskos ir pipirų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |