Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Primena traškučius. Su česnaku ir fermentiniu sūriu.
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite pailgomis juostelėmis.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame kepkite bulves, kol šios taps traškios. Iškeptas bulves išgriebkite ir nusausinkite riebalus.
Ant dar karštų bulvių užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio, smulkintų petražolių, grūsto česnako arba česnako granulių ir pagal skonį užberkite druskos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |