Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Cepelinai su grybų įdaru
Aprašymas
Dar vienas cepelinų receptas kiek neįprastai - ne su mėsos ar varškės, o grybų įdaru. Puikiai tinka su spirgučių arba grietinės padažu.
Gaminimas
Nuskuskite 12 bulvių ir jas sutarkuokite, nusunkite. Palaukite, kol nusistovės krakmolas, ir nupilkite skystį, o krakmolą sudėkite į tarkius.
Išvirtas 4 bulves sugrūskite ir sudėkite prie krakmolo bei tarkių. Šią masę gerai išmaišykite, pasūdykite ir išminkykite.
Imkite masės gabalėlį, ant jo vidurio dėkite įdaro ir sulenkite pusiau, kraštus suglauskite ir formuokite pailgus kukulius.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 30 min., atsargiai pamaišydami.
Įdaras: sūdytus grybus pamirkykite vandenyje, paskui apvirkite. Tada grybus ir lašinukus sumalkite, sudėkite smulkintus apkeptus svogūnus, įmuškite kiaušinį, sudėkite džiūvėsius, pasūdykite.
Viską gerai išmaišykite.
Ingredientai
Receptas #7941
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |