Cepelinai su grybų įdaru
Aprašymas
Dar vienas cepelinų receptas kiek neįprastai - ne su mėsos ar varškės, o grybų įdaru. Puikiai tinka su spirgučių arba grietinės padažu.
Gaminimas
Nuskuskite 12 bulvių ir jas sutarkuokite, nusunkite. Palaukite, kol nusistovės krakmolas, ir nupilkite skystį, o krakmolą sudėkite į tarkius.
Išvirtas 4 bulves sugrūskite ir sudėkite prie krakmolo bei tarkių. Šią masę gerai išmaišykite, pasūdykite ir išminkykite.
Imkite masės gabalėlį, ant jo vidurio dėkite įdaro ir sulenkite pusiau, kraštus suglauskite ir formuokite pailgus kukulius.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 30 min., atsargiai pamaišydami.
Įdaras: sūdytus grybus pamirkykite vandenyje, paskui apvirkite. Tada grybus ir lašinukus sumalkite, sudėkite smulkintus apkeptus svogūnus, įmuškite kiaušinį, sudėkite džiūvėsius, pasūdykite.
Viską gerai išmaišykite.
Ingredientai
Receptas #7941

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |