Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Didžkukuliai - lietuviškos virtuvės simbolis. Mums labiau pažįstami "cepelinų" vardu. Jų gaminimui pagrinde naudojamos bulvės ir mėsa.
Bulvės sutarkuojamos ir išspaudžiamos pro dvigubą marlę. Jeigu tarkė ruošiama su manų kruopomis, jos verdamos piene, kol išbrinks, ir jomis užplikomos išsunktos bulvės.
Viskas gerai išminkoma, pasūdoma ir šlapiomis rankomis daromi didžkukuliai, į vidų pridedant įdaro (mėsa, svogūnas, druska ir pipirai gerai išmaišomi).
Didžkukulius galima valgyti su spirgučiais arba grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |