Greitoji paieška

Didžkukuliai (cepelinai)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
8 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Didžkukuliai - lietuviškos virtuvės simbolis. Mums labiau pažįstami "cepelinų" vardu. Jų gaminimui pagrinde naudojamos bulvės ir mėsa.

Gaminimas

Bulvės sutarkuojamos ir išspaudžiamos pro dvigubą marlę. Jeigu tarkė ruošiama su manų kruopomis, jos verdamos piene, kol išbrinks, ir jomis užplikomos išsunktos bulvės.

Viskas gerai išminkoma, pasūdoma ir šlapiomis rankomis daromi didžkukuliai, į vidų pridedant įdaro (mėsa, svogūnas, druska ir pipirai gerai išmaišomi).

Didžkukulius galima valgyti su spirgučiais arba grietine.

Ingredientai

  • Bulvės:3 kg.
  • Druska:truputis
  • Manų kruopos:1/3 stiklinės
  • Pienas:2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

virgante
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

as taipat pritariu kad naujiena.teks pabandyti.

Akwiliukas
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

va cia tai gera ideja :) butinai isbandysiu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?