Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulves nulupti, abudu galus truputį nupjauti, kad bulvės galėtų stovėti. Pro vieną bulvės galą šaukšteliu išgramdyti vidų, paliekant nestoras sieneles.
Į vidų pridėti grybų masės ir uždengti nupjauta bulvės dalimi.
Sudėti į keptuvę ir aplaisčius riebalais kepti orkaitėje.
Grybų įdaras. Grybus išvirti, sumalti, sudėti smulkiai pjaustytą ir paspirgintą svogūną, maltus pipirus, džiūvėsėlius ir kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |