Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vidutinio dydžio bulvės nulupamos, nuplaunamos ir iškepamos orkaitėje. Po to bulvės viršus nupjaunamas ir šaukšteliu išgremžiama dalis minkštimo. Į paruoštos bulves pridedama įdaro, jos sudedamos į sviestu išteptą žemą indą ar keptuvę, apšlakstomos grietine, apibarstomos džiūvėsėliais ir dar apkepinamos orkaitėje. Įdaras. Dalis išgremžto bulvių minkštimo pertrinamas per sietelį, pridedama kiaušinio trynių, sviesto, kapotų, petražolių, druskos. Į įdarą galima pridėti ir maltos keptos ar virtos mėsos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |