Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardūs bulvinės tešlos koldūnai su mėsa.
Vietoj jautienos galima naudoti ir rūkytą kiaulieną.
Bulves sutrinti ir gerai nusunkti. Paimti keletą virtų bulvių, nulupus sugrūsti ir sumaišyti su žalių bulvių mase. Pridėti druskos ir gerai išminkyti.
Jautieną sumalti, o kiaulieną galima supjaustyti mažais gabalėliais. Į mėsą pridėti druskos, spirgintų svogūnų ir pipirų.
Kiaušinio didumo bulvių masės gabalą paimti ant delno, išploti, uždėti mėsos įdaro ir gerai uždengti bulvių tešla. kraštus gerai užspausti, kad verdant nepasileistų. Dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti.
Labai skanu su užpiltais spirgintais lašinukais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |