Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj bulvinių blynų galima dėti ir kvietinių, tačiau su bulviniais miltais būna skanesni.
Bulves nuplauti ir išvirti su luobele. Išvirus nusunkti, nulupti, atvėsinti ir 2 kartus permalti mėsmale arba gerai sugrūsti.
Į masę įdėti bulvinius miltus, pagal skonį druskos ir paplojus supjaustyti įstrižais gabalėliais, juos sudėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti.
Kai iškils, išgriebti ir, užpylus su svogūnais paspirgintais lašiniais, tiekti ant stalo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |