Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įdarui: 400 g pievagrybių, svogūnas, 2 stiklinės grikių kruopų, druskos, maltų pipirų, aliejaus kepti. Įdarui biriai išvirkite grikius. Kol verda grikiai, pakepkite smulkintą svogūną ir pievagrybius. Išvirusius grikius suberkite į kepinį ir dar kelias minutes pakepkite. Gardinkite pipirais, druska ir palikite truputį atvėsti. Iš virtų bulvių ir pieno sutrinkite košę, įmuškite kiaušinį, berkite miltus, druskos ir maišykite. Į aliejumi pateptą kepimo formą krėskite tris penktadalius bulvių masės. Šonuose suformuokite aukštesnius kraštus. Ant viršaus paskirstykite įdarą, uždenkite likusia koše. Plokštainį kepkite 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučių. Baigę kepinio viršų patepkite sviestu. Tiekite su grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |