Greitoji paieška

Virtų bulvių plokštainis su įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Įdarui: 400 g pievagrybių, svogūnas, 2 stiklinės grikių kruopų, druskos, maltų pipirų, aliejaus kepti. Įdarui biriai išvirkite grikius. Kol verda grikiai, pakepkite smulkintą svogūną ir pievagrybius. Išvirusius grikius suberkite į kepinį ir dar kelias minutes pakepkite. Gardinkite pipirais, druska ir palikite truputį atvėsti. Iš virtų bulvių ir pieno sutrinkite košę, įmuškite kiaušinį, berkite miltus, druskos ir maišykite. Į aliejumi pateptą kepimo formą krėskite tris penktadalius bulvių masės. Šonuose suformuokite aukštesnius kraštus. Ant viršaus paskirstykite įdarą, uždenkite likusia koše. Plokštainį kepkite 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučių. Baigę kepinio viršų patepkite sviestu. Tiekite su grietine.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?