Greitoji paieška

Čeburėkai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
21 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Tradicinių Lietuviškų čeburėkų receptas. Lauksim nuotraukų ir įvertinimų.

Gaminimas

Varškę, pieną, trynius, druską tarpusavyje sutriname, išmaišome ir suplakame. Maišant masę, beriame miltus. Beriame tiek kol bus galima pradėti minkyti tešlą.

Tešlą minkome poros milimetrų storio. Išpjauname formas,dedame įdarą (tinka faršas, marinuoti kopūstai, varškė ir kiti įprastiniai čeburekų įdarai). Užlenkiame kampus ir verdame gerai įkaitintame aliejuje.

Receptuknyga.lt patarimas - į aliejų įpilkite šaukštą degtinės arba įdėkite 3 skiltelės žalios bulvės, taip į čeburėkus prisigers mažiau aliejaus.

Skanaus!

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

violeta
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

puikumelis,daznai reiks kept.

Ona
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Super! :) Tikrai geriau nei Maximiniai, net nėra ką lygint.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?