Greitoji paieška

Dešrelės su troškintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prieš kepimą kopūstus apibarstykite druska ir stipriai sugrūskite, kad išsiskirtų sultys. Paruoštas dešreles lėtai apkepkite aliejuje. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinkite, įberkite supjaustytą kubeliais svogūną. Kai svogūnas suminkštės, suberkite pjaustytus kopūstus. Patroškinę įpilkite vyno, suminkštėjus kopūstams sukrėskite šiaudeliais pjaustytus obuolius ir troškinkite, kol išgaruos skystis.  

Ingredientai

  • Aliejus:
  • Baltas vynas:100 g.
  • Dešrelės:300 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Obuoliai:1 vnt. (rūgštus)
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rūkyta šoninė:70 g.
  • švieži kopūstai:300 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?