Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prieš kepimą kopūstus apibarstykite druska ir stipriai sugrūskite, kad išsiskirtų sultys. Paruoštas dešreles lėtai apkepkite aliejuje. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinkite, įberkite supjaustytą kubeliais svogūną. Kai svogūnas suminkštės, suberkite pjaustytus kopūstus. Patroškinę įpilkite vyno, suminkštėjus kopūstams sukrėskite šiaudeliais pjaustytus obuolius ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |