Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kalmarus deti i šaltą vandenš ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. I svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spagetti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Galiu pasakyti kas susija su jūros gėrybėmis viskas labai skanu, o čia tikrai paprasta pasigaminti ir labai skanu.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |