Greitoji paieška

Kalmarai balto vyno padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kalmarus deti i šaltą vandenš ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. I svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spagetti.  

Ingredientai

  • Grietinė:200 g.
  • Kalmarai:400 g. (išvalyti)
  • Sausas baltas vynas:100 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

romas
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Galiu pasakyti kas susija su jūros gėrybėmis viskas labai skanu, o čia tikrai paprasta pasigaminti ir labai skanu.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?