Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Italų mėgiami langustai.
Iš miltų, kiaušinio, šaukšto aliejaus, druskos, pipirų ir vandens paruošti tešlą kepimui. Valandą palaikyti. Per tą laiką nuo virtų langustų nuimti šarvus, išdėlioti ant audeklo, kad nudžiūtų; pavolioti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išgriebti, nuvarvinti, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Ant stalo tiekti karštus su majonezu, pagardintu kapariais ir supjaustytais marinuotais agurkėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |