Greitoji paieška

Kepti langustai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Italų mėgiami langustai.

Gaminimas

Iš miltų, kiaušinio, šaukšto aliejaus, druskos, pipirų ir vandens paruošti tešlą kepimui. Valandą palaikyti. Per tą laiką nuo virtų langustų nuimti šarvus, išdėlioti ant audeklo, kad nudžiūtų; pavolioti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išgriebti, nuvarvinti, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

Ant stalo tiekti karštus su majonezu, pagardintu kapariais ir supjaustytais marinuotais agurkėliais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?