Greitoji paieška

Keptos krevetės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikaus skonio greitai paruošiamos krevetės. Super užkandis.

Gaminimas

Inde sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, grūstą česnaką, citrinos ir apelsino sultis, baziliką (galite įpilti porą šaukštų balto vyno). Sudėkite tigrines arba karališkąsias krevetes. Pamaišykite ir palikite marinuotis 1 val.

Krevetes sumaukite ant smeigtukų arba dantų krapštukų, arba tiesiog sudėkite į skardą.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus iš abiejų pusių.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:110 ml.
  • Apelsinas:1/2 vnt.
  • Bazilikas:pagal skonį
  • Česnakas:3 skiltelės
  • Citrina:1 vnt.
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Krevetės:30 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ddd
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Tikrai labai skanu, pas mus restorane dažnai taip gamina. Naudojamos tigrinės krevetes

XVjwZxwf
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Aš burokėlius mėgstu kept orkaitėje suivnyoju į foliją, dedu į orkaitę ir pamirštu ir sienos neapsitaško raudonai ir kvapnūs begalo būna.Dėl razinų aš esu viena iš nemėgėjų Iškrapštau iš ten, kur jų randu. Ir pažystu dar keleta nemėgėjų. Vaikystėje sakydavau, kad razinka iš išvaizdos ir burnoje slidžios kaip tarakonai, nors spėkit ar aš tu tarakonų ragavusi. Nu bet kažkodėl buvo tokios asociacijos.Tačiau man augant atsirado išimtis išbrinkusias razinkas galiu valgyt kai jos mėtosi giroje arba plove.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?