Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Keptos krevetės
Aprašymas
Puikaus skonio greitai paruošiamos krevetės. Super užkandis.
Gaminimas
Inde sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, grūstą česnaką, citrinos ir apelsino sultis, baziliką (galite įpilti porą šaukštų balto vyno). Sudėkite tigrines arba karališkąsias krevetes. Pamaišykite ir palikite marinuotis 1 val.
Krevetes sumaukite ant smeigtukų arba dantų krapštukų, arba tiesiog sudėkite į skardą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus iš abiejų pusių.
Ingredientai
- Alyvuogių aliejus:110 ml.
- Apelsinas:1/2 vnt.
- Bazilikas:pagal skonį
- Česnakas:3 skiltelės
- Citrina:1 vnt.
- Garstyčios:1 šaukštas
- Krevetės:30 vnt.
Receptas #8179

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Tikrai labai skanu, pas mus restorane dažnai taip gamina. Naudojamos tigrinės krevetes
Aš burokėlius mėgstu kept orkaitėje suivnyoju į foliją, dedu į orkaitę ir pamirštu ir sienos neapsitaško raudonai ir kvapnūs begalo būna.Dėl razinų aš esu viena iš nemėgėjų Iškrapštau iš ten, kur jų randu. Ir pažystu dar keleta nemėgėjų. Vaikystėje sakydavau, kad razinka iš išvaizdos ir burnoje slidžios kaip tarakonai, nors spėkit ar aš tu tarakonų ragavusi. Nu bet kažkodėl buvo tokios asociacijos.Tačiau man augant atsirado išimtis išbrinkusias razinkas galiu valgyt kai jos mėtosi giroje arba plove.
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |