Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruošti tirštą tešlą sklindžiams kepti. Miltams kepti. Miltus suberti į dubenį, padaryti duobelę, įberti truputį druskos, įdėti kiaušinio trynį, atskiesti šiltu vandeniu. Išmaišyti, sudėti iki standžiu putų išplaktą baltymą. Tešlą valandą palaikyti. Langustus nuplauti, nuimti šarvus. Didesnius supjaustyti į 2-3 dalis. Vieną po kito pamirkyti tešloje, sudėti į karštą aliejų (visų iš karto nedėti, kepti 2-3 partijas sklindžių).
Kepti 5 minutes; išgriebti, nuvarvinti aliejų. Tiekti karštus; su ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |