Greitoji paieška

Sklindžiai su langustais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruošti tirštą tešlą sklindžiams kepti. Miltams kepti. Miltus suberti į dubenį, padaryti duobelę, įberti truputį druskos, įdėti kiaušinio trynį, atskiesti šiltu vandeniu. Išmaišyti, sudėti iki standžiu putų išplaktą baltymą. Tešlą valandą palaikyti. Langustus nuplauti, nuimti šarvus. Didesnius supjaustyti į 2-3 dalis. Vieną po kito pamirkyti tešloje, sudėti į karštą aliejų (visų iš karto nedėti, kepti 2-3 partijas sklindžių).

Kepti 5 minutes; išgriebti, nuvarvinti aliejų. Tiekti karštus; su ryžiais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?