Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paprastas virtų vėžių receptas. Skaniam vakarui, prie gero filmo.
Išplauti gyvi vėžiai dedami į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais, lauro lapeliais ir verdami 5-7 min. Išvirę vėžiai yra oranžinės raudonos spalvos. Jei vėžiai buvo virti gyvi, tai jų kaklelis būna stipriai palenktas po pilveliu. Tik tokie vėžiai yra geros kokybės. Negyvų vėžių kaklelis ištiestas arba šiek tiek palenktas.
Vėžiai patiekiami giliame uždengiamame pusdubenyje arba ant lėkštės dedama medžiaginė servetėlė, sulankstoma voku, ir į ją sukamšomi vėžiai, kad pusiau matytųsi.
Taip galima į vandenį galimą įmesti ir daržovių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |