Greitoji paieška

Virti vėžiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
8 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Paprastas virtų vėžių receptas. Skaniam vakarui, prie gero filmo.

Gaminimas

Išplauti gyvi vėžiai dedami į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais, lauro lapeliais ir verdami 5-7 min. Išvirę vėžiai yra oranžinės raudonos spalvos. Jei vėžiai buvo virti gyvi, tai jų kaklelis būna stipriai palenktas po pilveliu. Tik tokie vėžiai yra geros kokybės. Negyvų vėžių kaklelis ištiestas arba šiek tiek palenktas.

Vėžiai patiekiami giliame uždengiamame pusdubenyje arba ant lėkštės dedama medžiaginė servetėlė, sulankstoma voku, ir į ją sukamšomi vėžiai, kad pusiau matytųsi.

Taip galima į vandenį galimą įmesti ir daržovių.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?