Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kalakutą įtrinkite druska ir pipirais ir įdėkite į puodą su trupučiu vandens. Troškinkite ant mažos ugnies 60 minučių pagal nurodymus virti. Troškinimo metu sudėkite morkas ir salierus. Kalakutą iš sultinio išimkite. Miltus pakepinkite su sviestu ir supilkite į sultis. Įpilkite citrinų sulčių ir užvirkite. Padažą nuimkite nuo ugnies, sutirštinkite kiaušinio tryniu, sumaišytu su grietine. Kalakutą papuoškite morkų ir salierų griežinėliais, šparagais ir žirniais. Gali būti patiekiama su kapotomis bulvėmis arba kroketais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |