Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kepti obuoliai
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C temperatūros
Nuplaukite obuolius, atsargiai iš viršaus išimkite obuolio viduriuką su stiebeliu ir kauliukais, nepradurkite obuolio kiaurai, 1-2 cm sluoksnio palikite.
Obuolio viršuje truputi iš kraštų aplupkite odelę ratu maždaug (¼ viso obuolio)
Idėkite obuolius į kepimo skardą, sumaišykite vandenį su cintrinų sultimis ir į kiekvieną obuolį ipilkite maždaug vieną valgomąjį šaukštą gauto mišinio. Likusį mišinį galite supilti į kepimo skardą.
Kiekvieną obuolį užpildykite lygiomis dalimis razinų.
Sumaišykite cinamoną, muskatą ir cukrų tarpusavyje. Įberkite truputį į obuolius, likusia dalimi apibarstykite skystį kepimo skardoje.
Kepkite apie 40 minučių, kol obuoliai suminkštės. Bekepdami keletą kartų apipilkite obuolius skardoje esančiu skysčiu.
Pateikite šiltus. Skanaus.
Ingredientai
- Cinamonas:3 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinų sultys:5 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus:3/4 stiklinės
- Muskatas:3/4 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai:10 vnt.
- Razinos:pagal skonį
- Vanduo:2 stiklinės
Receptas #5613

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Norėčiau kepti mikrobangėje ar taip kepant man pasisektų. vaclovas.motuzas @gmail.com
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |