Greitoji paieška

Keptos vištų kepenėlės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
25 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Keptų šviežių vištų kepenėlių receptas su bulvių koše ir raugintais agurkais.

Gaminimas

Kepenėles išvolioti miltuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus.

Kepant apibarstome druska ir pipirais.

Kepti po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Įpilti puse stiklinės vandens į keptuvę ir patroškinti 5 min.

Galiausiai sudėti grietinę ir patroškinti 5 min.

Labai skanu su bulvių koše ir raugintais agurkais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu

asta
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu ir lengva

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?