Krabų kepsnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su maltu imbieru, įmesti česnako skiltelę ir patroškinti. Kai svogūnas suminkštės, išgriebti česnaką, pridėti pomidorų pastos, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir išmaišyti. Krabus nusausinti, apvolioti tešloje ir kepti dideliame kiekyje gerai įkaitinto aliejaus. Valgyti tuojau pat. Prie jų labai tinka biriai virti ryžiai. Padažą patiekti atskirame inde. Tinka įvairios aštresnes ar saldžiarugštės vaisių ir daržovių salotos.  

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Augalinis aliejus:2-3 šaukštai
  • Česnakai:1 skiltelė (padažui)
  • Druska:pagal skonį
  • Imbieras:2 šaukšteliai (malto)
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Konservuoti krabai:1 dežutė
  • Miltai:75 g.
  • Pienas:1 stiklinė
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų pasta:truputis (padažui)
  • Svogūnai:4 vnt. (mažesni, 3 padažui)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?