Greitoji paieška

Grikių košė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Biri grikių košė.

Gaminimas

Užvirintas vanduo pasūdomas, įdedama pusė riebalų, beriamos spragintos kruopos ir maišomos, kol išbrinksta ir sugeria visą vandenį (vandens turi būti 1,5 karto daugiau nei kruopų tūris).

Tada košė uždengiama ir pastatoma į orkaitę 2 - 2,5 val.

Patiekiant košė užpilama riebalais arba pagardinama sviestu. Ją galima apibarstyti kapotu kiaušiniu.

Jei košė šalta, labai skanu su saldžiu pienu.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grikiai:400 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?