Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Biri grikių košė.
Užvirintas vanduo pasūdomas, įdedama pusė riebalų, beriamos spragintos kruopos ir maišomos, kol išbrinksta ir sugeria visą vandenį (vandens turi būti 1,5 karto daugiau nei kruopų tūris).
Tada košė uždengiama ir pastatoma į orkaitę 2 - 2,5 val.
Patiekiant košė užpilama riebalais arba pagardinama sviestu. Ją galima apibarstyti kapotu kiaušiniu.
Jei košė šalta, labai skanu su saldžiu pienu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |