Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Užvirinti pasūdytą vandenį, srovele suberti kukurūzų miltus ir maišyti, kol košė nebelips prie puodo sienelių. Puodą nukelti nuo ugnies.
Į stalą tiekti tuojau pat su milanietišku (receptas yra šioje sveitainėje) arba kitu mėgiamu padažu; galima valgyti ir ataušusia košę.
P.S. Neįmanoma tiksliai nurodyti, kiek reikia vandens, kuriame verdama košė. Įvairių rūšių kukurūzų miltai vandens sugeria nevienodai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |