Greitoji paieška

Kukurūzinė košė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užvirinti pasūdytą vandenį, srovele suberti kukurūzų miltus ir maišyti, kol košė nebelips prie puodo sienelių. Puodą nukelti nuo ugnies.

Į stalą tiekti tuojau pat su milanietišku (receptas yra šioje sveitainėje) arba kitu mėgiamu padažu; galima valgyti ir ataušusia košę.

P.S. Neįmanoma tiksliai nurodyti, kiek reikia vandens, kuriame verdama košė. Įvairių rūšių kukurūzų miltai vandens sugeria nevienodai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?