Greitoji paieška

Kukurūzinė košė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užvirinti pasūdytą vandenį, srovele suberti kukurūzų miltus ir maišyti, kol košė nebelips prie puodo sienelių. Puodą nukelti nuo ugnies.

Į stalą tiekti tuojau pat su milanietišku (receptas yra šioje sveitainėje) arba kitu mėgiamu padažu; galima valgyti ir ataušusia košę.

P.S. Neįmanoma tiksliai nurodyti, kiek reikia vandens, kuriame verdama košė. Įvairių rūšių kukurūzų miltai vandens sugeria nevienodai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?