Greitoji paieška

Kukurūzų košė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Paprastas kukurūzų košės receptukas.

Gaminimas

Į verdantį vandenį sudedama druska, cukrus, supilami persijoti kukurūzų miltai ir nemaišoma, kol vanduo vėl užverda. Vandeniui užvirus, greitai išmaišoma, kad pasidarytų vientisa masė. Tada uždengiama ir pastatoma ant mažos ugnies 10-12 min. Išvirta košė sunaudojama ne vėliau kaip po 20 min., nes stovėdama košė darosi kieta ir neskani.

Patiekiant, atskirai paduodamas šildytas sviestas su kietai virtu kapotu kiaušiniu arba spirginti lašiniai su svogūnais, arba tarkuotas sūris ar grietinė.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?