Greitoji paieška

Manų kruopų desertas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas manų kruopų desertas.

Gaminimas

Manų kruopas ir kapotus migdolus suberti į puodą ir kaitinti maišant, kol mišinys pasidarys rusvas.

Tuo pat metu į kitą puodą supilti vandenį su cukrumi, įdėti sviestą, užvirinti. Palengva pilti verdantį skystį ant manų kruopų ir migdolų mišinio, visą laiką maišant. Sugėrusios skystį, manų kruopos išbrinks. Puodą uždengti rankšluosčiu, po to dangčiu. Ataušinti.

Arbatos puodelius palaikyti šaltame vandenyje, supilti į juos išvirtą košę, kad įgautų formą.

Išversti ant lėkštės ir pabarstyti cukraus pudros ir vanilės mišiniu arba galite puošti kapotais migdolais ir kitais priedais pagal savo fantaziją.

Ingredientai

  • Cukraus pudra:truputis
  • Cukrus:280 g.
  • Manų kruopos:165 g.
  • Migdolai:80 g.
  • Sviestas:150 g.
  • Vanduo:1 l.
  • Vanilė:30 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?