Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas manų kruopų desertas.
Manų kruopas ir kapotus migdolus suberti į puodą ir kaitinti maišant, kol mišinys pasidarys rusvas.
Tuo pat metu į kitą puodą supilti vandenį su cukrumi, įdėti sviestą, užvirinti. Palengva pilti verdantį skystį ant manų kruopų ir migdolų mišinio, visą laiką maišant. Sugėrusios skystį, manų kruopos išbrinks. Puodą uždengti rankšluosčiu, po to dangčiu. Ataušinti.
Arbatos puodelius palaikyti šaltame vandenyje, supilti į juos išvirtą košę, kad įgautų formą.
Išversti ant lėkštės ir pabarstyti cukraus pudros ir vanilės mišiniu arba galite puošti kapotais migdolais ir kitais priedais pagal savo fantaziją.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |