Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Krizės metu pigus ir paprastas turkiškas receptukas.
Ryžius 8 minutes virti pasūdytame vandenyje. Išgriebti, nuvarvinti, perplauti šaltu vandeniu. Į keptuvę sudėti sviestą, sukrėsti ryžius. Uždengti dangčiu, kurio vidinėje pusėje yra marlės sluoksnis: jis sugers verdant išsiskiriančius garus. Jei marlės sluoksnis pernelyg greitai išdžiūsta, jį reikia sudrėkinti.
Virti maždaug valandą ant silpnos ugnies. Paragauti ir, jei reikia, virti ilgiau. Ryžiai turi būti minkšti ir birūs.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |