Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Riso con piselli. Itališkas patiekalas.
Ryžius nuplauti, išvirti sultinyje. Kol ryžiai virs, paruošti žirnelius.
Česnakus, lašinius, svogūnus ir petražoles smulkiai sukapoti. Viską sudėti į keptuve pašildytą aliejų, apkepinti. Šiek tiek ataušinti, tada sudėti žirnelius (be ankščių), gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, pipirus. Jei reikia, įpilti šlakelį vandens, uždengti dagčiu ir troškinti. Kai žirneliai virs, sudėti ryžius, viską pakaitinti dar 5-10 minučių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |