Greitoji paieška

Ryžiai su žirneliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Riso con piselli. Itališkas patiekalas.

Gaminimas

Ryžius nuplauti, išvirti sultinyje. Kol ryžiai virs, paruošti žirnelius.

Česnakus, lašinius, svogūnus ir petražoles smulkiai sukapoti. Viską sudėti į keptuve pašildytą aliejų, apkepinti. Šiek tiek ataušinti, tada sudėti žirnelius (be ankščių), gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, pipirus. Jei reikia, įpilti šlakelį vandens, uždengti dagčiu ir troškinti. Kai žirneliai virs, sudėti ryžius, viską pakaitinti dar 5-10 minučių.

Ingredientai

  • Aliejus:60 g.
  • Česnakai:5 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Mėtų lapeliai:keletas
  • Petražolių lapeliai:keletas
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rūkyti lašiniai:50 g.
  • Ryžiai:300 g.
  • Sultinys:1 l
  • Sviestas:40 g.
  • Svogūnai:50 g.
  • Žirneliai:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?